2009. június 23., kedd

Perfand gyárlátogatás 2009.05.16. WROCLAW



AZ FM Group World központja és Üzeme Lengyelországban, Wroclaw kertvárosi részében található.
Amelyet a fenti fotón láthatsz, bár ez csak a kisebb üzemrész, viszont ezzel az üzemmel indult a cég története még 1997-ben.
Valmint ezt az üzemet látogattuk meg a magyar FM-es csapattal 2009. májusában.
A Cég 1997 óta foglalkozik prfümök forgalmazásával viszont csak 2004. szeptemberében kezdte a network marketing (MLM) keretében eljuttatni a fogyasztókhoz a termékeket. Az FM Group már a világ több mint ötven országában http://www.fmworld.com/ már jelentős forgalmazói hálózattal működik , és ez így van Magyarországon is http://www.fmgroup.hu/ . Magyarországon az FM Group 2005. októberében nyitotta meg kirendeltségét.

Az FM Group sikerét egy nagyon egyszerű ötletnek köszönheti, mely a sokak számára mgfizethetetlen árú, világmárkás illatok (Hugo Boss, Calvin Klein, Kenzo,Christian Dior, Gucci, Armani, Escada stb.)
alternatív változatát állítják elő, ugyanazon eljárással, a legmagasabb minőségű követelményneknek megfelelően.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

HA érdekel, hogy honnan érkeznek hozzád az FM illatok, akkor nézd meg az alábbi linken a gyárlátogatás összes fotóit:

http://picasaweb.google.hu/lh/sredir?uname=JErika65&target=ALBUM&id=5342382893540342721&authkey=Gv1sRgCL-qm6CT_KeaQA&feat=email

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal